Eld

Brännäs Lantgårds familj

Min vän

Draghundar
Hästar
Om Båra Får
Karta
Om oss
Tillbaka till Startsidan

 

Sällskaps hundar

Jag har 3 hundar

Yerma
Hon är en adopterad hund från ADA. Det är en förening som hjälper spanska gatuhundar. Eftersom Yerma är en gatuhund vet jag inte riktigt vad hon är för ras eller ålder men hon är ca 4 år gammal, hon kan vara en renrasig pyreneisk vallhund men hon kan även vara en blandras. Hon ser ut som renrasig och när man läser om rasen så har hon även liknande temperament. Hon älskar att arbeta och leka med mina andra hundarna på gården, men hennes bästis är nog Tess. Yerma är helt galen i snö, det är det bästa som finns.

Darwin
Han är renrasig pointer som jag fick av en kompis medan jag gick i skolan. Han är ca 11 år och det bästa han vet är att äta och sova och på sommaren jaga små fåglar i trädgården. Han är en fågelhund så det är ganska självklart att han älskar att jaga fåglar. Jag vet inte så mycket om hans bakgrund eftersom jag tog honom när han var 6 år.

Tess

Hon är renrasig Hygien stövare som jag just tagit. Hon är ca 2 år. Hon är liten för rasen och hon är inte så uppfostrad. Hon kommer från ett hem med alkoholproblem och litade inte på någon när hon kom. Men hon har börjat lita på mig nu, ibland kan hon falla tillbaka tillsitt gamla jag och går så fort hon ser en eller om man ropar på henne så sticker hon bara. Men hon har börjat lyssna lite grann och jag kan få röra vid henne nu. Hon är väldigt aktiv hund när hon är ute på gården och leker med de andra hundarna, men inne är hon lung som en filbunke. Självklart är hennes bästa kompis Yerma, det finns inget roligare än att få bli jagad och springa ut i snön och hoppa y snödrivor.

Andra Sällskaps hundar som finns i huset.


Dajm

Dajm

Cato

Cato

Kjalve

Kjalve

Minty

Minty

Atlas

Atlas

Hektor

Hektor

Ylva

 

copyright©Forsberg


Väder
Väder

Samarbets Partners

Malå Hotel


Svansele
Svansele


Källan Hotell
Källan Hotell


Upplevelser
Upplevelser


Storklinta
Storklinta Skidcenter